پویش تامین هزینه درمان حسن
خرید سمعک استخوانی
پویش با موفقیت به اتمام رسید
خلاصه پرونده مددجو:
حسن پسری 9 ساله روستایی است که به صورت مادر زاد دچار معلولیت شنوایی شدید می باشد. به علت مشکلات مالی خانواده تاکنون اقدامی برای درمان ناشنوایی حسن انجام نگرفته است. در حال حاضر به علت انسداد مسیر شنوایی هر 2 گوش ، طبق نظر پزشک؛ حسن نیاز به استفاده از سمعک استخوانی دارد. هزینه خرید سمعک استخوانی برای هر 2 گوش و گفتار درمانی های آتی تقریباً 60،000،000 تومان می باشد. با توجه به وضعیت ضعیف مالی خانواده که از طریق کشاورزی پدر و سکونت در روستا تامین میگردد، خانواده فاقد توانایی در تامین هزینه های درمانی حسن و نیازمند حمایت در زمینه تامین هزینه های درمانی هستند.
لازم به ذکر است ، مادر حسن نیز دچار بیماری صرع و افسردگی می باشدکه به علت مشکلات مالی از خدمات پزشکی محروم بوده و فقط داروهای تجویز شده قبلی را از طریق درمانگاه تهیه و مصرف می کند.
مبلغ جمع آوری شده
60،000،000 تومان تا تاریخ 1400/12/7
شرح بیماری و روند درمان
سمعک استخوانی برای چه کسانی مناسب است؟
افرادی که دچار مشکلات سیستم شنوایی هستند ممکن است به هر دلیلی توسط پزشک یا ادیولوژیست به استفاده از سمعک توصیه شوند. سمعک ها چه به لحاظ ظاهری و چه به لحاظ تکنولوژی بکار رفته، انواع مختلفی دارند. اینکه یک فرد از کدام نوع سمعک می تواند استفاده کند، به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که در نهایت با توجه به تشخیص ادیولوژیست و خواسته ها و انتظارات بیمار، تصمیم گیری خواهد شد. یکی از انواع سمعک، سمعک استخوانی است که در بعضی از کیس های تجویز سمعک که امکان تجویز سمعک معمولی وجود ندارد، تجویز و استفاده خواهد شد. در زیر به بررسی این نوع سمعک، چگونگی عملکرد و کاندیداتوری آن خواهیم پرداخت
سمعک استخوانی چیست؟
شنوایی انسان بطور کلی از دو طریق هوایی و استخوانی صورت می گیرد و بالطبع اگر قرار بر استفاده از سمعک باشد، سمعک مورد استفاده باید سبب بهبود شنوایی انسان از طریق یکی از این راه ها باشد. سمعک های معمولی صدا را از طریق مجرای گوش وارد گوش میانی و داخلی کرده و از آن طریق به حلزون می رسانند(انتقال از طریق هوایی) اما در بعضی موارد، استفاده از سمعک های راه هوایی برای برخی افراد موثر نیست و به دنبال آن، برای این دسته از افراد از سمعک استخوانی استفاده خواهیم کرد. سمعک استخوانی سمعکی است که اصوات را نه از طریق راه هوایی و مجرای گوش بلکه از طریق ارتعاش استخوان پشت گوش(استخوان ماستوئید) و بطور مستقیم به حلزون گوش می رساند.
استفاده از سمعک استخوانی برای چه افرادی کاربرد دارد؟
اولین گروه از افرادی که کاندید مناسبی برای استفاده از سمعک استخوانی هستند، آن دسته از افرادی هستند که به دلیل مشکلات ژنتیکی، پاتولوژی ها و یا آسیب های ایجاد شده در طول زندگی، دارای لاله ی گوش غیر معمول هستند و یا گاهأ هیچ قسمتی از گوش خارجی را نخواهند داشت. از آنجایی که مجرای گوش در این افراد دچار مشکل است و بطور معمول نمیتوان از سمعک های عادی برای آنها استفاده کرد، استفاده از سمعک استخوانی بهترین گزینه است.
مشارکت در پویش
با تشکر از همراهی شما خیران گرامی مبلغ 60 میلیون تومان مورد نیاز جهت خرید و کاشت سمعک استخوانی برای هر 2 گوش و گفتار درمانی حسن به صورت کامل تامین گردید.
در صورت تمایل جهت کمک به کودکان نیازمند می توانید کمک خود را به صورت آنلاین به حساب خیریه اردیبهشت نیز واریز نمائید.